BIO SULTANA ROZIJNEN

Anatolië, het vaderland van de wijnstok, is bekend in de hele geschiedenis om zijn wijngaarden en druiven. Of het nu gaat om geografie of ecologie, Turkije is zeer geschikt voor wijnbouw. Turkije is dan ook een van de grootste landen ter wereld die zaadloze druiven produceert en exporteert. Druiven zijn een voedsel dat we kunnen leveren elk seizoen sinds de oudheid, zowel in de vorm van tafeldruiven of door ze op verschillende manieren te verwerken (melasse, druivensap, rozijnen, wijn, azijn, enz.). Krenten en rozijnen worden geproduceerd door het verse product onder de juiste omstandigheden te drogen. Door de verdamping van water in het gedroogde product zijn de voedingswaarden in de rozijnen zeer hoog in vergelijking met de voedingswaarden van de gedroogde druiven.

In het algemeen omvat de druivensamenstelling water, suikers, mineralen, organische zuren, stikstofhoudende stoffen, aroma's, enzymen, vitaminen en fenolverbindingen. De suikers in de druiven zijn glucose en fructose en zijn bijzonder belangrijk voor het voeden van zuigelingen en kinderen wegens hun capaciteit om direct in het bloed door verspreiding over te gaan. Druiven zijn rijk aan mineralen zoals calcium, kalium, natrium en ijzer. Ijzer (Fe+2) in met name druiven en melasse kan gemakkelijk door het menselijk lichaam worden gebruikt. Stikstofhoudende stoffen in de structuur van druiven: Glutaminezuur, arginine, tronie en proline vormen 85% van de aminozuren die in druiven aanwezig zijn. Wanneer de druiven worden onderzocht op vitaminen, met name inositol en thiamine (B1), pantoteenzuur (B5), niacine, pyridoxine (B6), biotine, foliumzuur en een kleine hoeveelheid riboflavine (B2). Druiven en druivenproducten behoren tot het voedsel dat in ons dagelijks dieet moet worden opgenomen vanwege hun rijke voedingswaarden, hun fenolische componenten en hun belangrijke bioactieve eigenschappen voor de menselijke gezondheid.

U kunt biologische druiven van Biorich gebruiken in uw snacks, ontbijtgranen, ontbijtproducten, chocoladerecepten, zoete recepten of cookierecepten.


Type Product 


GedroogdeVerpakking


  • Netto 200 g
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer                                                     

Levensduur


  • 1 Jaar

 Nutrition Facts per 100 g

Energy (kj/kcal)

Fat (g)

Carbohydrate (g)

Fiber (g)

Protein (g)

Salt (g)

1229 / 294

<0,5 /
Of which saturated: <0,1

69 /
Of which sugars: 60

3,2

2,9

0,1

 Vitamins / Minerals

 Iron: 2,25 mg, 16%RI*                                     *Reference Intake

WHY ORGANIC AGRICULTURE

CONTACT DETAILS

BioRich Organic Products 
Address: Avenue de Roodebeek 78 1030 Schaerbeek Brussels BELGIUM
Phone: +32 479 23 61 78
Email: info[@]biorich.be


dijital catalog biorich icon

İletişim Bilgileri

BioRich Orgakik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY

Adres: 69 Sokak, 27/7 Üçkuyular Mahallesi, Karabağlar - İZMİR - TURKEY
Telefon: +90 (553) 272 37 43
E-posta: info[@]biorich.be