PRODUCTEN

BIO AMANDELEN

Amandelen zijn een goede bron van eiwitten en bioactieve verbindingen zoals oleenzuur en linolzuur. Amandelen zijn ook een bron van vitamine E, mangaan, magnesium, koper, fosfor, vezels en riboflavine met een hoge voedingsdichtheid. De studies hebben aangetoond dat de amandelen gunstige gevolgen voor cardiovasculaire gezondheid, zwaarlijvigheid - verwante ziekten en bepaalde kanker hebben. Naast een ruime consumptie als gezonde snack, wordt het ook gebruikt als ingrediënt in vele bakkerijen en zoetwaren, zoals snoep, chocolade en koekjes.

Enkele fruitsoorten zoals amandelen, abrikozen en perziken werden duizenden jaren geleden in Turkije ingevoerd. De amandelteelt is geconcentreerd in de Egeïsche regio van ons land. Amandelen groeien het beste in mediterrane klimaten met hete, droge zomers en milde, vochtige winters.

De amandelen van Biorich worden organisch gekweekt in de stad İzmir in Turkije.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY -AMANDES BIOLOGIQUES

BIO PISTACHENOTEN

De pistachenoten hebben niet alleen een smaak, een tederheid en een aangename smaak, maar ook een hoge voedingswaarde en vele gezondheidsvoordelen. Het is een goede bron van eiwitten, vetten en mineralen. De olie bevat linolzuur en linoleenzuur die essentieel zijn voor menselijke consumptie. Bovendien zijn deze vetzuren getoond om cholesterolniveaus in het bloed te verminderen en cardiovasculaire ziekte beter te verhinderen dan een andere olie.

Biorich pistachenoten worden gekweekt in het zuidoosten van Turkije. Het klimaat van deze regio is bevorderlijk voor de groei van Pitasch bomen. Turkije is een van de grootste pistache producerende landen ter wereld. Veel Europese en Amerikaanse markten zijn voorstander van Turkse pistachenoten vanwege hun eigen smaak en uniforme groene korrels. De pistachenoten van de streek Antep worden zowel als snack als alsals belangrijk onderdeel van baklava en andere zoetwaren geconsumeerd.

Als je gepassioneerd bent over pistachenoten, dan heb je een oncontroleerbare drang om de zak te beëindigen zodra je begint te eten Biorich pistachenoten!


BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - PISTACHES BIOLOGIQUES

BIO PISTACHENOTEN GEPELD

Pistachenoten hebben niet alleen een aangename smaak, tederheid en smaak, maar ook een hoge voedingswaarde en vele gezondheidsvoordelen. Het is een goede bron van eiwitten, vetten en mineralen. De olie bevat linolzuur en linoleenzuur die essentieel zijn voor menselijke consumptie. Bovendien zijn deze vetzuren getoond om cholesterolniveaus in het bloed te verminderen en cardiovasculaire ziekte beter te verhinderen dan een andere olie.

Biorich pistachenoten worden gekweekt in het zuidoosten van Turkije. Het klimaat van deze regio is bevorderlijk voor de groei van Pitasch bomen. Turkije is een van de grootste pistache producerende landen ter wereld. Veel Europese en Amerikaanse markten zijn voorstander van Turkse pistachenoten vanwege hun eigen smaak en uniforme groene korrels.

Groene pistache amandelen kunnen worden gegeten als rauwe en ongezouten voorgerechten, maar ook als ingrediënt van chocolade, ijs en vele andere snoepjes en zoetwaren.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO PISTACHENOTEN GEPELD

BIO KRIEKEN

Krieken hebben een hogere antioxidant kracht dan druiven, sinaasappels, pruimen, frambozen en aardbeien gecombineerd! De anthocyanen zijn overvloedig in krieken , een natuurlijke verbinding die bijdraagt aan de ruby rode kleur en de onderscheidende zoete zuurrijke smaak. Deze avond is ook fyto-nutriënt, een soort flavonoïde, de oorsprong van de eigenschappen, gunstig voor de gezondheid, van krieken griottes.

Krieken worden op grote schaal geteeld in Turkije en worden gebruikt in cakes en taarten en worden geconsumeerd als sap. Biorich krieken worden geteeld door honderden kleine familieboerderijen in het kader van contract. De producten worden tijdens het seizoen zorgvuldig met de hand geoogst door familieleden en worden bevroren bewaard totdat ze worden verwerkt tot biologische gedroogde krieken.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO KRIEKEN

BIO GEROOSTERDE KIKKERERWTEN (LEBLEBI)

Kikkererwten zijn voedzaam belangrijk vanwege hun eiwitten, koolhydraten, voedingsvezels en een laag vetgehalte. Libelle is een traditioneel voedselproduct gemaakt van kikpea roosteren en gegeten als een gezonde snack. Er zijn verschillende variëteiten op de markt, zoals gezouten, gepeperd en geëmulgeerd. Biologische kikkererwten worden 60 dagen geroosterd en gaan door verschillende productiestadia zoals schoonmaken en dimensioneren, weken, temperen (voorverwarmen en rusten), rusten, roosteren en dehullen. Biorich geroosterde kikkererwten worden geproduceerd in de stad İzmir in Turkije.

BioRich roasted chickpeas are produced in the city of İzmir in Turkey.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO GEROOSTERDE KIKKERERWTEN (LEBLEBI)

BIO SULTANA ROZIJNEN

Anatolië, het vaderland van de wijnstok, is bekend in de hele geschiedenis om zijn wijngaarden en druiven. Of het nu gaat om geografie of ecologie, Turkije is zeer geschikt voor wijnbouw. Turkije is dan ook een van de grootste landen ter wereld die zaadloze druiven produceert en exporteert. Druiven zijn een voedsel dat we kunnen leveren elk seizoen sinds de oudheid, zowel in de vorm van tafeldruiven of door ze op verschillende manieren te verwerken (melasse, druivensap, rozijnen, wijn, azijn, enz.). Krenten en rozijnen worden geproduceerd door het verse product onder de juiste omstandigheden te drogen. Door de verdamping van water in het gedroogde product zijn de voedingswaarden in de rozijnen zeer hoog in vergelijking met de voedingswaarden van de gedroogde druiven.

In het algemeen omvat de druivensamenstelling water, suikers, mineralen, organische zuren, stikstofhoudende stoffen, aroma's, enzymen, vitaminen en fenolverbindingen. De suikers in de druiven zijn glucose en fructose en zijn bijzonder belangrijk voor het voeden van zuigelingen en kinderen wegens hun capaciteit om direct in het bloed door verspreiding over te gaan. Druiven zijn rijk aan mineralen zoals calcium, kalium, natrium en ijzer. Ijzer (Fe+2) in met name druiven en melasse kan gemakkelijk door het menselijk lichaam worden gebruikt. Stikstofhoudende stoffen in de structuur van druiven: Glutaminezuur, arginine, tronie en proline vormen 85% van de aminozuren die in druiven aanwezig zijn. Wanneer de druiven worden onderzocht op vitaminen, met name inositol en thiamine (B1), pantoteenzuur (B5), niacine, pyridoxine (B6), biotine, foliumzuur en een kleine hoeveelheid riboflavine (B2). Druiven en druivenproducten behoren tot het voedsel dat in ons dagelijks dieet moet worden opgenomen vanwege hun rijke voedingswaarden, hun fenolische componenten en hun belangrijke bioactieve eigenschappen voor de menselijke gezondheid.

U kunt biologische druiven van Biorich gebruiken in uw snacks, ontbijtgranen, ontbijtproducten, chocoladerecepten, zoete recepten of cookierecepten.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO SULTANA ROZIJNEN

BIO HAZELNOTEN GEPELD

Volgens historische gegevens, 2300 jaar geleden, in Noord-Turkije, aan de Zwarte Zee, bestond de productie van hazelnoten al en werd het al 600 jaar naar andere landen uitgevoerd. Als een van de weinige landen ter wereld waar de klimatologische omstandigheden gunstig zijn voor de productie van hazelnoten, levert Turkije 75 procent van zijn wereldproductie. Hazelnootboomgaarden zijn aanwezig in grote aantallen aan de Zwarte Zeekust.

Dankzij de rijke voedingscomponenten en de voordelen voor de gezondheid zijn hazelnoten een belangrijk onderdeel van notenvariëteiten en een goede energiebron. Hazelnoten met een laag zout- en suikergehalte bevatten geen cholesterol. Hazelnoten bevatten gemiddeld 60,5% vet en zijn rijk aan monounsaturated en meervoudig onverzadigde vetzuren (82,8% oliezuur en 8,9% linolzuur). De studies hebben aangetoond dat laag - verzadigd en mono - onverzadigde voedseltype heeft positieve gevolgen voor het controleren van de niveaus van het bloedvet en het verminderen van het risico van coronaire hartkwaal. Met betrekking tot vitamine E, zijn de noten de tweede beste bron van levering na plantaardige oliën. Het eten van slechts 25 tot 30 gram hazelnoten per dag voldoet aan 100% van de dagelijkse vitamine E vereisten. Bovendien maakt de aanwezigheid van calcium, magnesium, fosfor en kalium in noten het een goede bron van mineralen. Naast het in evenwicht brengen van bloeddruk, spelen hazelnoten, die laag in natrium maar zeer grootmoedig in mineralen zijn, een belangrijke rol in beenontwikkeling en gezondheid. Hazelnoten zijn een goede bron van natuurlijke antioxidanten.

Hazelnoten, die een gezonde en voedzame snack zijn, worden in de chocolade-, koekjes- en zoetwaren-industrie in verschillende fysieke vormen op grote schaal gebruikt.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO HAZELNOTEN GEPELD

BIO GEDROOGDE ABRIKOZEN

Turkije is de grootste producent en exporteur van abrikozen ter wereld. Een groot deel van de abrikozen ter wereld wordt gebruikt als tafelabrikozen. Door de snelle verslechtering worden echter vaak verse abrikozen verwerkt of gedroogd.

Abrikoos heeft een hoge antioxiderende activiteit. De positieve gevolgen voor de gezondheid van abrikozen zijn te wijten aan het antioxidant effect van de polyfenolen en carotenoïden bevat en hun daling van het risico van chronische ziekten (hart- en vaatziekten, kanker, type 2-diabetes, enz.).

De abrikoos is weinig natrium, rijk aan kalium en een goede bron van calcium en ijzer. Het magnesium- en fosforgehalte verbetert de hersenfunctie. De overvloedige voedingsvezel die het bevat is een van de belangrijkste voedings- en gezondheidscomponenten van gedroogde abrikozen. Abrikoos wordt ook gebruikt om maagpijn, maagzuurheid, het blotting en constipatie te behandelen.

Abrikozen worden ook gebruikt voor gebak of zuivelproducten zoals yoghurt of ijs. Ze worden ook geconsumeerd in de vorm van sap, jam of marmelade.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO GEDROOGDE ABRIKOZEN

BIO GEDROOGDE VIJGEN

Het inheemse land van de vijgen is Anatolië en is aanvaard als een heilige vrucht voor eeuwen. Turkije is de grootste producent en exporteur van vijgen ter wereld. De meest gunstige ecologische omstandigheden voor de cultuur zijn in Izmir en Aydın, in de Egeïsche regio.

Gedroogde vijgen zijn gedroogde vijgen die groeien op een vijgenboom genaamd Ficus sarica. Verse vijgen, hoewel zeer populair voor hun sappige en zoete textuur, zijn zeer delicate vruchten en zouden moeten worden verbruikt kort na oogst. Droge vijgen daarentegen hebben een langere houdbaarheid en kunnen dus het hele jaar door gegeten worden.

Het gehalte aan vijgen, eiwitten, koolhydraten, calcium, vitamine K, kalium, ijzer en magnesium maakt ze een belangrijke bron van voedingsstoffen. Wat voedingsvezels betreft, hebben gedroogde vijgen een hoger gehalte dan enig ander fruit en bevatten ze bijna geen vet. Gedroogde vijgen, omega-3 en omega-6 vetzuren, antioxidant en actieve componenten bevatten gunstige gezondheidseigenschappen.

Gedroogde vijgen worden gegeten als snacks op internationale markten en worden gebruikt om taarten, diverse gerechten, zoete producten en fruitmixen te maken.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO GEDROOGDE VIJGEN

BIO NOTENMENGELING

Biorich biedt een heerlijke biologische mix van hazelnoten, amandelen, pistachenoten en rozijnen.

Als u van noten houdt, zult u een unieke smaak en een rijke voedingswaarde van deze verscheidenheden in één pakket vinden. Het is een goede bron van vezels, eiwitten en diverse vitaminen en mineralen. Meer informatie over de voedingswaarde en gezondheidsvoordelen van deze noten vindt u op onze website.

Het is een heerlijke en gezonde snack. Dit zal uw honger tussen de maaltijden tevredenstellen of u kunt ze in uw muesli voor een betere smaak en om de voedingswaarde te verhogen.

Het is een geweldig product om in je tas te bewaren en te delen met familie en vrienden!

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO NOTENMENGELING

BIO WITTE MOERBEIEN

De witte moerbeiboom heeft een zeer wijdverspreid groeiend gebied in de wereld. Het groeit bijna overal, van zeeniveau tot hooggelegen gebieden. Het oogsten, vervoeren en bewaren van moerbeien is een uitdaging, en de gemakkelijkste en handigste behandeling is het zondrogen. Door drogen kan de moerbeien buiten het normale seizoen worden geconsumeerd en op de markt worden gebracht. Naast de zoete smaak is gedroogde moerbeien ook van belang vanwege de gezondheidsvoordelen. Het product bevat calcium, ijzer, vitaminen B1, B2 en C en beschermt ons tegen de kou en bevordert de gezondheid van de botten. Het vergemakkelijkt ook spijsvertering, versnelt het werk van de maag en de darmen en helpt met indigestie.

Gedroogde moerbeien kan worden geconsumeerd bij het ontbijt, maar ook tussen de maaltijden om de bloedsuikerspiegel te verhogen in geval van hypoglykemie. Nochtans, wegens de snelle verhoging van bloedsuiker, wordt het geadviseerd dat de diabetici het met voorzichtigheid verbruiken.

Moerbeien wordt gebruikt als een gezonde snack zoals rozijnen.Het kan ook worden gebruikt om gebak, brood en vele desserts te maken.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO WITTE MOERBEIEN

BIO ZON GEDROOGDE TOMATEN

Net als bij veel andere landbouwproducten heeft Turkije een belangrijke plaats in de wereld voor zijn tomatenproductie. Tomaten kunnen vers of in vele andere vormen worden gegeten.

Tomaten en tomatenproducten zijn niet alleen een belangrijke bron van voedingsstoffen, ze zijn ook rijk aan carotenoïden (die belangrijke functionele eigenschappen in het lichaam hebben). De tomaten en hun producten zijn belangrijk in Cohn van de Kunst die in vitamine A in het lichaam kan worden omgezet en ook een waardevolle bron van antioxiderendelycopene vormen. Men rapporteerde dat ongeveer 85% van lycopene van het dagelijkse dieet uit tomatenproducten komt. Vanwege het hoge lycopeengehalte verminderen tomaten en tomatenproducten het risico op bepaalde ziekten, zoals bepaalde soorten kanker, hart- en vaatziekten en Alzheimer. Deze producten zijn ook een waardevolle bron van vitaminen zoals niacine, vitamine K1, foliumzuur en vitamine C, evenals bepaalde minerale stoffen zoals kalium en dieetvezel, die belangrijk zijn voor een gezond dieet.

Door het hogere droge stofgehalte hebben gedroogde tomaten hogere voedingswaarden dan verse tomaten. Bovendien is bekend dat de warmtebehandeling die tijdens de productie wordt toegepast, ervoor zorgt dat lycopene vrijkomt in tomatenweefsels en dat de biologische beschikbaarheid van lycopene toeneemt.

De tomaten worden met de hand geoogst en natuurlijk gedroogd in de zon en worden ideaal voor salades, pizza's, sandwiches en in vele andere maaltijden.

BioRich Organik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY - BIO ZON GEDROOGDE TOMATEN

WHY ORGANIC AGRICULTURE

CONTACT DETAILS

BioRich Organic Products 
Address: Avenue de Roodebeek 78 1030 Schaerbeek Brussels BELGIUM
Phone: +32 479 23 61 78
Email: info[@]biorich.be


dijital catalog biorich icon

İletişim Bilgileri

BioRich Orgakik Sağlıklı Ürünler - İzmir - TURKEY

Adres: 69 Sokak, 27/7 Üçkuyular Mahallesi, Karabağlar - İZMİR - TURKEY
Telefon: +90 (553) 272 37 43
E-posta: info[@]biorich.be